Головна > Блог >

Топ дерусифіковані українські хіти 2024

Топ дерусифіковані українські хіти 2024

Виконання старих пісень українською що були написані російською це така собі робота над помилками українських виконавців. Це допомагає їм мати що співати на концертах, а нам мати можливість більш мʼякого переходу від зросійщеного плейлисту.

Плейлист в Youtube Music

В плейлисті більше 20 пісень

Хіт Феромони 2012 року - в 24му році зазвучав українською! Коментуючи музичну роботу, Олена Тополя зазначає: «Щире, любляче українське серце воліє зміцнювати нашу силу єднання! Єднайтеся, Українці, творіть українців - шляхетних, справедливих, народжених в коханні нових людей! Най, буде так»! Пані Олена займається не лише оновленням хітів, але і оновленням образу, поступово відмовляючись від псевдоніму ALYOSHA.

Пісня "Кияночка" у виконанні Гарика Гричевського, що була переспівана і потрохи викорінює таку колись близьку назву "києвляночка".

Два слова які викличуть у молоді бажання наспівати цей веселий мотив "Стану Ґеєм". Пісня гурту Сусіди Стерплять що піднімає проблему неприйняття і гомофобії в суспільстві.

Можна помітити вже кілька пісень Тіни Кароль які виконують молоді виконавці, що ж, теж гідне вирішення питання. Пісні Ніченька яка набрала в Youyube music 10 млн прослуховувань тоді як у оригіналу 11млн та пісня Шиншила.



 

Пісні "Сніг" та "Ми будемо разом" Ірини Білик з символічним сенсом.

З кожного телефону в свій час лунали пісні такі як "Ти неймовірна" від Quest Pistols.

Виконавці і актори часто є не найкращими версіями для наслідування та попри це українські зірки є точно ближчими і розуміють нас, добре адаптуються і непогано показують напрямок розвитку нашого суспільства і його потреби.

Плейлист доступний за посиланням . Там більше хітів і він буде поповнюватись час від часу ;)


Posted 1 місяць тому