Головна > Блог >

Як блокувати reels в Instagram, Youtube shorts на телефоні дитини

Як блокувати reels в Instagram, Youtube shorts на телефоні дитини

Короткі нескінченні відео в різних мобільних застосунках та соціальних мережах дуже відволікають. Тому досить часто доводиться задаватись питанням про те, як обмежити використання і обернути свій час на користь.
У випадку з дитиною це ще й питання безпеки психіки, тому сьогодні розглянемо застосунок, який дуже добре справляється з цим. А базовий функціонал — безкоштовний!
Мова йде про програму BlockerHero, яку легко можна встановити зі Google Play Market.

BlockerHero — це програма для блокування порнографічного вмісту та вмісту для дорослих, яка допомагає підвищити продуктивність і зосередженість. Основні функції, що впливають на продуктивність та безпеку для дітей:

  • - Гнучке блокування reels в Instagram, а також вкладку Дослідити, shorts в Youtube.
  • - Блокування вмісту для дорослих: Програма блокує доступ до порнографічного контенту в браузерах та соціальних мережах.
  • - Режим фокусування: Дозволяє планувати час для підвищення концентрації, блокуючи всі додатки, окрім вибраних, що допомагає зосередитись на важливих завданнях.
  • - Безпечний пошук YouTube: Блокує доступ до небажаного вмісту на YouTube, що є важливим для захисту дітей.

Ці функції роблять BlockerHero корисним як для підвищення продуктивності, так і для забезпечення безпеки дітей в інтернеті.

Після встановлення і налаштувань вам будуть доступні вищезгадані варіанти блокування, але слід налаштовувати обережно, оскільки для вимкнення обмежень доведеться вводити довгий текст англійською мовою за трохи більше ніж три хвилини!



Опубліковано 12 серпня 2024