Головна > Блог >

Вибираємо ім’я дитині за знаком Зодіаку: Раки, Скорпіон, Риби

Вибираємо ім’я дитині за знаком Зодіаку: Раки, Скорпіон, Риби

Вибір імені для дитини - це завдання, що може бути вирішено по-різному: враховуючи сезон її народження, вшанувавши ім'я когось з родичів або навіть керуючись традиційним церковним календарем. В статті ми звертаємо увагу на астрологічні знаки Зодіаку вашого малюка і допомагаємо врахувати їх у виборі імені. Сьогодні ми детально розглянемо водні знаки, щоб ви могли зробити найоптимальніший вибір для вашого малюка.
 

Водні знаки – досить потайливі люди …

 

Раки

Дуже часто оточуючим важко зрозуміти, що коїться на душі у цих укритих і засекречених індивідуалістів. Однак при цьому люди цього знаку – найвірніші сім’янини  і живуть так все життя. Таких особистостей радимо називати: Андріан, Анатолій, Георгій, В’ячеслав, Гнат, Микита, Макар, Едуард; Алла, Антоніна, Олександра, Людмила, Дар’я, Софія, Єлизавета, Калерія, Валерія.

Скорпіон

Це, так би мовити, полегшена версія раку. Люди цього знаку також схильні до індивідуалізму і потайливі, але їх активність і цілеспрямованість допомагає домагатися величезних цілей і навіть іноді вести за собою людей. Вдалі імена для них: Анатолій, Микола; Дмитро, Тетяна, Марина, Маргарита, Катерина.

Риби

Чесних до божевілля і цілеспрямованих, але при цьому часто невпевнених у собі, інфантильних і образливих рибок найкраще називати Данило, Павло, Петро, ​​Федір, Пилип, Богдан, Григорій, Тарасик; Антоніна, Руслана, Євдокія, Броніслава, Серафима, Станіслава, Стелла , Ростислава, Софія.


Posted 2 місяці тому