Головна > Блог >

Вибираємо ім’я малюку за знаком Зодіаку: Козеріг, Тільці, Діви

Вибираємо ім’я малюку за знаком Зодіаку: Козеріг, Тільці, Діви

При виборі імені для дитини, батьки дбайливість досліджують імена. Цей процес може бути тривалим і складним, іноді втягуючи всіх членів родини. І звісно, це варто робити – адже ім'я супроводжуватиме людину все життя. Ми рекомендуємо також приділити увагу тому, що говорять зірки. Сьогодні ми допоможемо вам обрати ідеальне ім'я для вашого малюка.

 

Земні знаки – дуже відповідальні!

Земні знаки – дуже відповідальні!
 

Тільці

Ці люди вперті і можуть дуже довго пам’ятати образу, однак при цьому терплячі і чуйні, а за своїх близьких і рідних стоятимуть до останнього. Найкращі імена для Тельців: Давид, Анатолій, Кирило, Макар, Герман; Євдокія, Юлія, Фаїна, Олександра, Клавдія, Ірина, Олександра, Алана.

Діви

Люди цього знаку ощадливі, акуратні та відповідальні. Вони будують життя виключно за власним розкладом. Діви часто бувають образливими і вміють добре маніпулювати оточуючими. Якщо твоя дитина – діва, її  можна назвати Мирон, Денис, Захар, Яків, Роман, Павло, Іларіон, Іван, Анатолій, Геннадій, Єфрем, Гліб; Аріадна, Ганна, Раїса, Віра, Людмила, Софія, Надія, Любов, Світлана , Єлизавета.

Козеріг

Це дуже практичні особистості. Люди цього знаку твердо стоять на землі і не хочуть даремно мріяти. Власне, їх цілеспрямованість, впертість і любов до різних  матеріальних цінностей  допомагає козерогам непогано влаштуватися в житті. Хлопчикам підійдуть імена: Григорій, Данило, Петро, ​​Гнат, Ілля, Євген, Володимир, Віктор, Василь. Дівчатам: Онися, Ася, Анастасія, Людмила, Лілія, Любов, Зоя, Катя, Ірина, Наталя.

 

 

 

 


Posted 2 місяці тому